Honkapirtti

Honkapirtin hinnasto 2021 

Honkapirtti on Varkauden Ladun omistama Ladun toimintaan suunniteltu rakennuskokonaisuus, jossa on hiihtokaudella tarjolla virvokkeita ja toimii paikallisen Ladun toimintakeskuksena. Rakennukset sijaitsevat kauniilla paikalla Honkakosken rannalla, lähellä Varkauden (n. 6km) keskustaa.

Rakennuksessa on hyvät tilat kokouksia, perhejuhlia ja erilaisia tapaamisia varten saunamahdollisuutta unohtamatta. Pirtin keittiö mahdollistaa omatoimisen ruuanvalmistuksen, tilausruuan lämmityksen ja tarjoilun. Tarjoilu- ja ruokailutilaa riittää 50hengelle, jolle myös löytyy astiasto. Tilasta löytyy myös valkokangas ja dataprojektori.

Vuonna 2020 joulukuussa valmistuneeseen saunaan mahtuu kerralla 6-10 henkeä kerrallaan. Saunan takkahuone ja keittiö ovat ajanmukaisesti varusteltuja ja viihtyisiä oleskeluun pienemälle ryhmälle, myös ilman koko Honkapirtin varausta.

Tilojen varaamisen voitte tehdä varausjärjestelmän kautta. Varausjärjestelmään syötetään varaukseen liittyvät tiedot ja se lähettää varauksesta ilmoituksen sähköpostiinne.

Maksaminen tapahtuu ilmoittamaamme tilinumeroon ennen tapahtumaa. Tämä oikeuttaa ovien aukaisuun. Avaimen /koodin saatte maksun jälkeen joko mobiilisti tai sovitusti tapahtumapaikalla. 

Tilat tulee jättää asianmukaiseen / samaan kuntoon kuin tullessa /käytön jäljiltä. Paikan päällä on ohjeet siivousvälineistä ja siistimiseen tapahtuman jälkeen. Honkapirtin siivouksesta veloitetaan 100 € ja saunan siivouksesta 50 €, mikäli on jäänyt asiakkaalta siivoamatta. Siivouksen voi myös tilata, jolloin teemme sen puolestasi.

Varauksen käyttämättä jättämisestä tulee tehdä ilmoitus riittävän ajoissa (2vkoa/14vrk ennen tapahtumaa), jotta aika vapautuu uutta varausta varten.

Varauskalenterin saat näkyviin siirtyessäsi varaamaan.
Yhdistyksen tilitiedot näet varausehdoista.

Hinnasto v. 2022 alkaen

2022 Hinnasto Jäsenhinnat
Honkapirtti 220 €/vrk 180 €/vrk
Sauna 120€/4h
+10€ /lisätunnit
90€ /4h
+10 €/lisätunnit
Kokous Honkapirtissä 120 €/4h
+10 €/lisätunnit
90€ /4h
+ 10 €/lisätunnit
Honkapirtti + sauna 300 €/vrk 240 €/vrk

Maja on auki ulkoilijoille hiihtokaudella viikonloppuisin kello 10-16 ja hiihtolomaviikon ajan (viikko 10). Silloin majalla palvelee kahvio. Ostosten maksaminen onnistuu nyt paitsi käteisellä myös kortilla.  Aukioloajoista kerrotaan paitsi www.varkaudenlatu.fi  niin myös Sinun Savossa, Warkauden Lehdessä ja Varkauden Ladun Facebook-sivuilla.

Honkapirtillä saa lainaksi lumikenkiä, 5 euroa/vuorokausi. Lumikenkiä voi kysyä majan ollessa auki paikan päältä tai majaisännältä numerosta 050 560 4349.